Ak Parti Yönetiminden Eğitim Bir-Sen’e Ziyaret

0
68

AK Parti İskenderun İlçe Yönetimi, İlçe Başkanı Dr. Uğur Feriz başkanlığında, Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) İskenderun Şube Başkanı Mehmet Altay’ı ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Ferzi, insana olan yatırımın en büyük yatırım olduğunu belirtti.

Ziyaret sırasında konuşan Başkan Feriz, bir ülkenin ancak eğitimli bireyler ile gelişeceğini belirterek; “Bu anlamda geleceğimizin teminatları gençlerimizi yetiştiren öğretmenlerimize her zaman büyük saygı duyuyoruz. Onların daha iyi şartlarda eğitim vermesi için gerek fiziksel gerek teknik manada önemli çalışmalar yaptık. Yeni görevlerinizde sizlere ve yönetim kurulu üyelerinize candan teşekkür ediyoruz” dedi.

Eğitim Bir-Sen İskenderun Şubesinin çiçeği burnunda başkanı Mehmet Altay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bizler öğretmenlerimizin gerek çalışma ortamlarının gerek özlük haklarının iyileştirilmesi çalışıyoruz. Eğitim bir ülkenin olmazsa olmazlarındandır. Son yıllarda bütçeden eğitime ayrılan pay arttırıldı. Bunlar sevindirici gelişmeler. Öğretmenlerin sıkıntılarının çözümü noktasında desteklerinizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyarette, Ak Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri ile sendikanın şube yönetim kurulunda bulunan öğretmenler hazır bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here