Ak Parti İlçe Başkanı Tosun; “Zoru Yarıştan Başarıyla Çıkacağız”

0
73

akp ilçe başkanı1Göreve yeni getirilen Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimize yapacağı ziyaretle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Tosun, Erdoğan’ın Antakya’daki mitingin ardından İskenderun anıt alanında tertip edilecek ‘İftar Sofrası’na katılacağını, tüm vatandaşların mitinge ve iftar sofrasına davetli olduğunu kaydetti.

10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanının ilk kez halk tarafından seçileceğine işaret eden Tosun; “Bilindiği üzere AK Parti’nin Anayasa’da yaptığı değişiklik ile artık milletimiz oylarıyla Cumhurbaşkanını seçecektir. 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilk kez Cumhurbaşkanını millet seçecektir.

Cumhurbaşkanı Adayımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Ak Parti Türkiye’ye büyük bir ivme kazandırmıştır. Halkımızın genel başkanımıza ve partimize olan sevgi ile güveni son 12 yıldır girdiğimiz tüm seçimlerde artarak büyümüştür. Bu nedenle 10 Ağustos 2014 tarihi Türkiye demokrasi tarihi için bir dönüm noktası olacaktır.

Son 12 yıldır girilen tüm seçimlerde olduğu gibi 30 Mart’ta da halkın AK Parti’ye ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ne kadar güvendiğini bir kez daha göstermiştir. Cumhurun bu kadar güvendiği genel başkanımızın 10 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde de ilk turda köşke çıkacağına gönülden inanıyoruz” dedi.

Bu zorlu yarış öncesi Erdoğan’ın ilimize de geleceğini hatırlatan Tosun; “Önümüzde zorlu ve bir o kadar da önemli bir yarış daha var. Bu yarıştan da başarı ile çıkacağımıza olan inancımız tam. Bu manada çalışmalarımızı yoğunlaştırıp, bizler de teşkilat olarak üstümüze düşeni yapacağız ve yeni Türkiye’nin inşası yolunda bu zorlu basamağı da Allah’ın izni ile aşacağımıza inanıyoruz.

Bu vesile yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle, AK Parti Genel Başkanımız, Başbakanımız, Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 20 Temmuz Pazar günü saat 16.30’da Antakya’da İtfaiye meydanında Hataylı hemşerilerimiz ile bir araya gelecektir. Miting sonrası Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Erdoğan’ın teşrifleri ile İskenderun anıt alanında ‘İftar Sofrası’ tertiplenecektir. Tüm halkımız bu mitinge ve iftar sofrasına davetlidir” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here