Başkan Savaş; “Her Zaman Diyalog Halinde Olacağız”

0
73

başkanlar buluştu1Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş’tan Belediye Başkanı Dingil’e Ziyaret

Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

Her iki başkan yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik mesajları verdi. Birlikte el ele, kol kola hiç bir ayrım yapmadan ilimizi ve ilçelerimizi kalkındırmak, halkımıza hak ettiği hizmeti en hızlı ve özverili bir şekilde sağlamayı hedeflediklerini ifade eden HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil amaçlarının hemşerilerimizin bütün sıkıntılarına hep birlikte çözüm üretip, Sonuçları uygulamak olduğunu belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Seyfi Dingil; “Son yapılan yerel seçimle birlikte Hatay bilindiği üzere büyükşehir oldu. Büyükşehir ile birlikte bazı sorumluluk alanlarımız büyükşehir’e geçti. Şu anda bir geçiş sürecini tamamlamak üzereyiz. Farklı siyasi partilerde olabiliriz ama amacımız hem İskenderun’da hem de büyükşehir meclisinde vatandaşa hizmet etmektir. Asıl olan budur. Yeni yıl ile birlikte hizmetler daha hızlı daha verimli olacaktır” şeklinde konuştu.

başkanlar buluştu2

Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ise İskenderun’da Büyükşehir için yeni bir hizmet binası açacaklarını belirterek; “Burada Büyükşehir hizmetleri ile alakalı vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. Bizler her zaman diyalog halinde olacağız. İlk noktadan bugüne kadar önemli bir yol aldık. Bu süre içersinde hazırlıklarımızı tamamladık. Bundan sonra gece gündüz demeden vatandaşlarımıza her noktada hizmet verebilmek için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın da katıldığı ziyaret sohbet ortamında devam ederken karşılıklı bir fikir alışverişinde de bulunuldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here