Ak Parti Hatay İl Kongresi Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi

0
119

Ak Parti Hatay İl Başkanlığı, Antakya Spor Salonunda 7’inci İl Kongresini gerçekleştirdi. Kongreye Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ak Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Sabahat Özgürsoy Çelik, Hacı Bayram Türkoğlu ve Hüseyin Şanverdi, Ak Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, Ak Parti İlçe Belediye başkanlarının yanı sıra Ak Parti il ve ilçe yöneticileri, üyeleri ve partililer katıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde Av. Adem Yeşildal başkanlığındaki liste seçilerek göreve getirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan kongrede konuşma yapan Ak Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal; “Bizim bir hayalimiz var, halkımıza hizmet için hayallerimiz var. Az konuşacağız, çok iş yapacağız ve sevinçlerimizi paylaşarak çoğaltacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katıldığı Ak Parti Hatay 7. Olağan İl Kongresi’nde konuşan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, “Türkiye artık Cumhurbaşkanı’mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde oyun kuran, plan yapan, lider, büyük ve güçlü bir Türkiye olmuştur. Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı gibi harekatlarla biz ülkemize gelecek tüm tehditleri kaynağında kurutma politikasını Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hayata geçirdik. Hatay’ımıza uzanan eller, merkezinde kırılsın diye tüm bu harekatları yaptık. Burada, çok önemli başarılar elde ettik. Sınırımızda bir terör koridorunun oluşturulmasına izin vermedik, Hatay’ımızı tehdit etmesin, ülkemizi, vatandaşlarımızı tehdit etmesin diye büyük bir kararlılıkla çok önemli başarılar elde ettik. PKK, FETÖ, DEAŞ ve bütün terör örgütleriyle bu mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimlerde Av. Adem Yeşildal başkanlığındaki liste seçilerek göreve getirildi.

Ak Parti Hatay İl Başkanlığında yeni yönetim kurulunda şu isimler bulunuyor; Abdulla Diril, Ahmet Arslanoğlu, Ali Alkan, Armağan Kazım Teköz, Asena Çiğdem Doğramacı, Atike Aynur Karaçete, Bilal Açıkgöz, Bilgihan Aksoy, Bülent Özer, Canan Kahraman Hattapoğlu, Cengiz Yıldız, Değer Yultak, Durdunaz Horoz, Esat Yazar, Fatih Yüksel, Fatma Gül Çalım, Figen Tuna, Gülsüm Cüneytoğlu, Hakan Sağır, Hasan Arslan, İbrahim Cihangir, İbrahim Haci Yapar, İbrahim Paç, Kasım Türkeş, Kenan Bozkurt. Mahmut Altun, Mehmet Ali Yanmaz, Mehmet Fatih Öntürk, Mehmet Selim Aslan, Mehmet Yalçın, Murat Gençoğulları, Murat Gökalp Yılmaz, Mustafa Boyacıoğlu, Mustafa İşlek, Necat Çıplak, Ömer Yılmaz, Özer Doğan, Recep Tunçer, Rüstem Gövce, Saadet Akgül, Selahattin Çolak, Seran Güllü Dağdelen, Şükrü Çağlarsu, Tahir Zümre, Volkan Vuslat Okay, Yılmaz Dönmez, Yusuf Hatay, Yüksel Aydın, Zeki Uygun, Hasan Sarp. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here