Ak Parti Aralık Ayı Divan Toplantılarını Gerçekleştirdi

0
53

Karasayar; “Gelişmekte Olan Ülkeler Ak Partinin Projelerini Örnek Alıyor”

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz ile yönetim kurulu üyeleri, Aralık ayı olağan divan toplantılarını Bekbele, Denizciler, Sarıseki, Azganlık ve Karayılan Beldeleri’nde gerçekleştirdiler.

Divan toplantıları için kalabalık bir heyetle beldelere çıkarma yapan Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz ve yönetim kurulu üyeleri, beldelerde yoğun ilgiyle karşılandılar.

Divan toplantılarında çalışmalar hakkında bilgiler veren ve önümüzdeki yerel seçimlerde Ak Parti’nin hedeflerini anlatan Milletvekili Karasayar, Hatay Büyükşehir Belediyesi ile İskenderun Belediyesi’ni Ak Parti’li yapmak için herkesin özverili bir şekilde çalışması gerektiğini söyledi.

Ak Parti’nin Türkiye’ye kattığı değerlerin ve hizmetlerin tüm gelişmiş dünya ülkeleri tarafından takdir ve ilgi gördüğüne dikkat çeken Milletvekili Karasayar, gelişmekte olan ülkelerin de Ak Parti hükümetinin projeleri ve hizmetlerini örnek alarak kendilerine hedef koyduklarına vurgu yaptı.

Ak Parti’den önce Türkiye ile Ak Parti’den sonraki Türkiye arasındaki kıyaslamanın çok açık göstergelerle birlikte, halkın refah düzeyi ve her alandaki gelişmelerle örnek gösterildiğini belirten Vekil Karasayar, Hatay’ın gelişmişlikten ve hizmet kervanından daha büyük pay alması için büyükşehir fırsatının çok önemli olduğunun altını çizdi.

Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz de yaptığı konuşmada, belde teşkilatlarının ayrım yapmaksızın herkesin kapısını çalarak sorunlarını dinlemesini ve hizmet akışında yaşanabilecek aksamaların tespiti ve giderilmesi yönünde öncülük etmeleri gerektiğini söyledi.

Feriz konuşmasında ayrıca, İskenderun Belediyesi başta olmak üzere Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin AK Parti’li olması için herkesin var gücüyle çalışması gerektiğinin de altını çizdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here