Nörolog Mehmet Gür Palmiye Hastanesinde!

0
980

Bölge hastanesi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Palmiye Hastanesi, branş çeşitliliğini arttırıyor.

Devlet Hastanesi Nöroloji Uzmanı Doktor Mehmet Gür’ü kadrosuna katan Palmiye Hastanesi Başhekimi Yılmaz Şahutoğlu, Uzman Doktor Gür’ün de gelmesi ile branş çeşitliliğini arttırdıklarını söyledi. Başhekim Şahutoğlu, hastanelerinde vatandaşlara en gelişmiş teknik donanım ve deneyimli sağlıklı personeli ile hizmet verdiklerini belirti.

Palmiye Hastanesine uzman hekim kadrosuna katılan Nöroloji Uzmanı Doktor Mehmet Gür ile basın toplantısı düzenleyen Hastane Başhekimi Yılmaz Şahutoğlu; “Hastanemiz öncelikle kadın doğum hastanesi olarak kurulmuştu. Vatandaşların yoğun talebi üzerine genel hastaneye dönüştürdük. Bu bağlamda da eksik branşlardaki doktorlar kadromuzu tamamlamak için çalışmalarımız devam ediyor. Şu anda da bünyemize kattığımız İskenderunluların yakından tanıdığı deneyimli ve başarılı çalışmalara imza atmış Uzman Doktorumuz Mehmet Gür ile hizmet çeşitliliğimizi arttırmış bulunuyoruz. Vatandaşa sağlıklı ve kaliteli hizmet vermek anlayışı ile çıktığımız bu yolda hastalarımıza, sağlık sektöründe en gelişmiş teknik donanım ve deneyimli sağlık personeli ile hizmet verilmektedir” derken, üniversite hastanesi seviyesinde hastalarına hizmet verdiklerinin de altını çizdi.

Palmiye Hastanesine gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uzman Doktor Gür, nörolojinin ne olduğu, bunun beraberinde insan sağlığında oluşturduğu diğer rahatsızlıklar ve belirtileri hakkında bilgiler verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here