Ak Parti Adayları Organize Sanayi Çalışanlarıyla Buluştu

0
82

seyfi dingil11Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, Milletvekili Orhan Karasayar ile birlikte Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikaları gezdi.

İlk ziyaretini Tosyalı Holdinge yapan Ak Parti heyeti burada fabrika çalışanları ile sohbet etti. Fabrika sahibi Fatih Tosyalı, yaptığı açıklamada Ak Parti adaylarına başarılar dileyerek gönülden desteklediklerini ifade ettiler. Ardından ASSAN Port, Güven makine, Alp Ateş gübre ve küçük sanayi sitesi esnafı da, Ak Parti Büyükşehir Adayı Sadullah Ergin ve Seyfi Dingil’e başarılar dileyerek her zaman yanlarında olduklarını ifade ettiler.

Büyükşehir Adayı Ergin ziyaretlerde yaptığı konuşmada İskenderun’un Hatay’ın parlayan yıldızı olduğunu belirterek; “Amanos Tünel projesi Hatay’ın çılgın projesidir. Bölgeye yüzlerce fabrika açılacak. Bu yeni iş yeni istihdam demektir. Burada İskenderun kazanacak, İskenderun halkı kazanacak” dedi.

Seyfi Dingil ise İskenderun’da işsiz bir genç kalmayana kadar çalışacaklarını belirterek; “Bizler her zaman iş dünyasının yanında olduk olmaya devam edeceğiz. Ne kadar fabrika açılırsa işsizlik o kadar azalır. Ülke ve bölge ekonomisi büyür” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here