CHP’nin Arsuz Çıkartması

0
139

chp-arsuz3CHP Hatay Milletvekilleri Mevlüt Dudu ve Refik Eryılmaz, CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş, CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha ve Belde Belediye Başkanları, Arsuz’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Miting havasında geçen bu görkemli ziyaretlere Arsuz halkı da yoğun ilgi ve katılım gösterdi.

İddialı konuşan CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha; “30 Mart’ta başta Arsuz ilçemiz, daha sonra Hatay Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere tüm Türkiye’de CHP bayrağı sallanacaktır. Korkuyorlar, korkacaklar, korksunlar, geliyoruz, geleceğiz, yakındır” dedi.

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş da CHP ailesine katılmış olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Antakya’daki huzurun sağlanması noktasında öncelikli çalıştıklarının altını çizerken, huzurun inşası sonrası, durmaksızın çalışarak halka hizmet sunduklarını söyledi. Savaş, sandıkta, ayrışmadan medet umanların karşısına birlik, beraberlik ve kardeşlik isteyen kesimin adayı olarak çıktığını ifade etti. Lütfü Savaş,  Hatay’a hizmet için Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine talip olduğunu söylerken, Antakya’da 5 yıllık süreçte icra edilen hizmetleri Hatay geneline yaymak için tüm altyapı sorunları için çözüm planlarının hazırlandığını vurguladı.

chp-arsuz4

CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu da Başkan Savaş’ın CHP’ye katılımının bir seçim ittifakı değil, Hatay’ın birlik ve beraberliği için atılmış önemli bir adım olduğunu ifade etti.

Arsuz’a bağlı mahallelere dönüşen Nardüzü, Karaağaç, Madenli, Üçgüllük, Gökmeydan, Akçalı ve Gözcüler’de mitingler gövde gösterisine dönüştü. Bu mahallelerde gerçekleşen mitinglerde konuşan Başkan Savaş, Hatay’a boş vaatler sunan ve Hatay’a bugüne kadar kazandırdıkları tartışmalı olan bir başkan değil, Hatay’a Antakya gibi hizmetler sunacak bir başkan gerektiğini sözlerine ekledi.

Başkan Savaş temaslarına Arsuz ilçe merkezinde devam etti. Başkan Savaş, kilometreleri bulan konvoy eşliğinde ilçeye girerken, halkın gösterdiği yoğun ilgiden dolayı Arsuzlulara teşekkür etti ve Hatay’ın 31 Mart sabahına birleştirici bir başkanla uyanacağını ifade etti.

Arsuz halkı, Başkan Savaş ve CHP kafilesini sevgi gösterileri ve “En Büyük Başkan Lütfü Savaş” sloganları ile karşılarken, mitinglere katılan binlerce vatandaş Hatay’ın birleştirici gücü Lütfü Savaş’a 30 Mart yerel seçimlerinde destek sözü verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here