Ahmet Taşyürek’ten Uyarı!

0
137

hatayspor41“Yapılacak tahrik ve yanlışlar bize çok pahalıya mal olabilir. Alınacak cezaları kaldıramayız!”

Bu hafta sonu oynayacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren lider Hatayspor’un Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, alınacak herhangi bir cezanın telafisi mümkün olmayacak yaralar açabileceğini kaydetti. Düzenlediği basın toplantısında futbolcularını ve taraftarları uyaran Taşyürek; “Yapılacak tahrik ve yanlışlar bize çok pahalıya mal olabilir. Alınacak cezaları kaldıracak durumumuz da yok” dedi.

Hatayspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, futbolcu ve taraftarları tahriklere kapılmaması çağrısında bulundu. Ligde lider durumda olmanın dezavantajları olabileceğine işaret eden Taşyürek; “Yapılacak tahrik ve yanlışlar bize çok pahalıya mal olabilir. Alınacak cezaları kaldıracak durumumuz da yok. Bu hafta sahamızda oynayacağımız Yeni Malatyaspor maçının Tarsus İdman Yurdu karşılaşmasından daha rahat geçeceğini, oyuncularımın daha gayretli ve iyi oynayacağını söyleyebilirim” dedi. Teknik Direktör Taşyürek, bu hafta sahalarında Yeni Malatyaspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarının sürdüğünü, takımda eksik bulunmadığını da sözlerine ekledi. 

Kulüp Basın Sözcüsü ve 2. Başkanı Sadullah Ergin ise Hatayspor’un pozitif futbol oynamaya, galibiyete endeksli ve hücum futbolunu seven bir takım olduğunu belirterek; “Ligde oynadığımız son 5 maçını da kazandık. Takıma herkesin sahip çıkmasını, maddi destek vermesini bekliyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here