İller Bankası Bölge Müdürü İçme Suyu Şebeke Çalışmasını Yerinde İnceledi

0
559

Adana İller Bankası Bölge Müdürü Hüseyin Sönmezler ve SMS-Şura İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Öztürk, İskenderun Belediyesi’nin ductil içme suyu şebeke inşaat çalışmasını yerinde inceledi.

Adana İller Bankası Bölge Müdürü Hüseyin Sönmezler, Adana İller Bankası Şube Müdürü Turgut Aybak, Kontrol Mühendisi Dilek Aktan, SMS-Şura İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Öztürk ve Belediye Su ve Kanalizasyon Müdürü Garip Sönmez ile birlikte İskenderun’un İsmet İnönü, Meydan, Numune ve Pınarbaşı Mahallesi’ndeki tamamlanmış ve yapılmakta olan ductil içme suyu şebeke borusu döşeme çalışma sahasında incelemelerde bulundu. İnceleme gezisinde, yapılacak çalışmalarla ilgili iş programı da karara bağlandı.

Adana İller Bankası Bölge Müdürü Hüseyin Sönmezler, Adana İller Bankası Şube Müdürü Turgut Aybak, Kontrol Mühendisi Dilek Aktan ile SMS-Şura İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Öztürk, daha sonra İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’i de makamında ziyaret etti. Yapılan bu ziyarette de, çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here