Aba Güreşlerinde Madalya Sevinci!

0
70

mkü-aba güreşi1MKÜ Güreş Takımı Gaziantep’te Yapılan Aşırtmalı Aba Güreşleri’nde 3 Madalya Aldı

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Güreş Takımı 2013 yılı Faaliyet programında yer alan ve Gaziantep’te düzenlenen “Aşırtmalı Aba Güreşi Türkiye Şampiyonasında” 3 madalya alarak başarılı bir netice elde etti.

Oldukça çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda 55 kiloda Kadir Saday Türkiye ikincisi olurken, 60 kiloda Mehmet Karaman Türkiye üçüncüsü oldu. Aynı zamanda MKÜ Güreş takımının da antrenörü olan İbrahim Saday ise 80 kiloda yarıştığı müsabakada üçüncü olarak üniversitemizin takım halinde üçüncü olmasında önemli bir katkı sağladı.

Gaziantep’te 27-28 Aralık tarihlerinde düzenlenen yarışlar sonrası takımımızın elde ettiği başarılardan sonra açıklama yapan Antrenör İbrahim Saday, üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder’in kendilerine gösterdiği desteklerden sonra daha fazla çalışıp tüm maçlarda Mustafa Kemal Üniversitesi’nin adına yakışır bir şekilde yarışmaya gayret ettiklerini dile getirdi. Saday; “Rektörümüz Sayın Hüsnü Salih Güder hocamızın destekleriyle madalyalar almak bizleri ayrıca motive ediyor” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here