Hatayspor’da Antalya Kampı Devam Ediyor

0
95

hatayspor55Ligin ilk devresini lider olarak tamamlayan Hatayspor’un ikinci yarı hazırlıkları Antalya’da Teknik Direktör Ahmet Taşyürek öncülüğünde devam ediyor. Takımın son durumu hakkında bilgi veren Hatayspor 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Sadullah Ergin, kamp süresince 4 hazırlık maçı yapacaklarını belirtti.

Basın Sözcüsü Ergin, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Hatayspor kafilesinin yoğun bir tempo içerisinde çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek; “Jan Baram başkanlığındaki yönetim kurulumuz, Sanica Boru Elazığsporlu Caner Bulut’un transferi yanında takıma üç transfer daha yaparak kadroyu güçlendirmek amacındadır. Teknik Direktör Ahmet Taşyürek ve antrenörlerimiz nezaretinde sıkı bir çalışma programına tabi tutulan futbolcularımızın azimli ve istekli çalışmaları bizleri memnun etmektedir. Teknik heyet ve futbolcularımızın bu emeklerinin sezon sonunda şampiyonlukla taçlanacağına yönetim olarak inanıyoruz.

4 Hazırlık Maçı Oynanacak!

Kamp dönemimizde Ahmet Hocamızın girişimleri sonucu 9 Ocak Eyüpspor, 12 Ocak DİSKİ, 14 Ocak Nazillispor, 16 Ocak Bugsaşspor ile hazırlık maçları yapacağız. Antalya kampımız 17 Ocak günü tamamlanacak” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here