18 Yaşındaki Genç Kız 20 Gündür Kayıp

0
214

kayıp kız aranıyor1“Hastaneye gidiyorum” diyerek evden çıkan 18 yaşındaki Damla Kekeç, yaklaşık 20 gündür bulunamıyor. Kızının hayatından endişe eden baba 55 yaşındaki Ahmet Kekeç, görenlerin insanlık adına kendilerine ulaşmalarını istedi. İki hafta kadar önce sabah kızının, annesine hastaneye gideceğini söyleyip evden ayrıldığını anlatan Ahmet Kekeç, çıktıktan 1 saat sonra kendisini telefonla aradıklarını ama ulaşamadıklarını söyledi. 5 çocuğundan 3’üncüsü olan Damla’nın nişanlı olduğunu belirten Kekeç, nişanlısının da Hakkâri’nin Çukurca İlçesi’nde askerlik yaptığını kaydetti.

Kızının hayatından endişe eden Kekeç; “Kızım sabah annesine doktora gideceğini, kardeşine de gelirken bir şeyler getireceğini söyleyerek evden ayrılmış. Hastaneye gittikten bir saat sonra telefonunu defalarca aradık ama telefonu kapalı olduğu için ulaşamadık. Hastaneye gittik baktık, kayıtlarda da görülmedi” dedi.

Ortaokulu terk eden kızının evlilik hazırlığı yaptığını belirten Ahmet Kekeç, 6 ay sonra askerden gelecek olan nişanlısı ile sürekli evlilik üzerine planlar kurduklarını belirterek; “Kızımın evde hiçbir problemi yoktu. Kavgamız da yoktu. Eğer kendi isteği ile de gitmiş olsaydı şimdiye kadar bize ulaşır haber verirdi. Kızım eğer beni duyuyorsan, neredeysen bizi ara annen hepimiz perişanız. Gelmek istiyorsan gel, gelemiyorsan gelip ben seni alırım. Gelmek istemiyorsan da yaşadığını bileyim yeter” dedi. Ahmet Kekeç, hayatından endişe ettiğini belirttiği kızının, terör örgütü veya organ mafyasının elinde olmasından korktuğunu sözlerine ekledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here