Samandağ Sosyal Market 42 Mahallede İhtiyaç Sahiplerine Ulaşıyor

0
157

samandağ-sosyal market1Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Samandağ Belediyesi işbirliğiyle Doç. Dr. Nazan Savaş ve Hülya Nehir öncülüğünde kurulan Sosyal Market, Samandağ ilçesinde yoğun ilgi gördü. Her gün yüzlerce kişi tarafından ziyaret edilen sosyal marketin çalışmaları da halk tarafından takdirle karşılanıyor. Samandağ Sosyal Market ilçemizde kısa sürede yardım severlerin ve ihtiyaç sahiplerinin arz ve taleplerine karşılık verdi.

Samandağ Belediyesi Sosyal Market kurucularından Hülya Nehir; “Sosyal Market, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Samandağ Belediyesi işbirliğiyle açıldı. Sosyal marketimizin kısa bir süredir faaliyette olmasına rağmen bu konuda inanılmaz bir ilgiyle karşılaştık. Bu ilgi bizi mutlu etti ve yaptığımız işin doğruluğunu gösterdi. Bütün mahallelerimizde bulunan ihtiyaç sahiplerine tek-tek ulaşıyoruz. Buraya gelen ürünler, mağazaların satılmayan, kullanılmamış ürünleri ve evlerden gelen temiz, ütülenmiş, kullanılabilir ürünlerden oluşuyor. Mefruşat ve küçük ev aletleri elimize ulaştığında da memnuniyetle alıyoruz. İvedilikle ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz.

Mağazalara ve hanelere çağrımdır. Mağazaların satamadıkları ya da sizlerin evlerinizde bulunan kullanmadığınız temiz ve kullanılabilir eşyaları sosyal marketimize ulaştırın. Bizlere verdiğiniz eşyaların doğru yere gittiğinden emin olabilirsiniz. Bu kısacık sürede 42 mahallemizde bulunan ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Sosyal marketimize katkı yapan herkese teşekkür eder, saygılarımı sunarım” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here