15 İlçenin Zabıta Müdür ve Amirleri Bir Araya Geldi

0
75

zabıtalarla toplantı1Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Toplantı Düzenledi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Hatay halkına daha etkin hizmet verebilmek amacıyla, 15 ilçe zabıta müdür ve amirlerinin de katılımıyla Hatay Habib-i Neccar Sosyal Tesisleri’nde toplantı düzenledi.

Toplantıda konuşan Hatay Büyükşehir Belediyesi  Zabıta  Dairesi Başkanı  Edip Kadıoğlu; “Zabıtanın ilk görevi kentin esenliğini ve güvenliğini sağlamaktır. Biz Hatay Büyükşehir Belediyesi  zabıta ekipleri olarak bu görevi en iyi şekilde yerine getirebilmek için kanunların bize yetkiler doğrultusunda, 15 ilçemizde 70 zabıta memuru ve 70 taşeron işçiyle hizmete etkin  bir şekilde devam ediyoruz.

zabıtalarla toplantı2

Başbakanlık İletişim Merkezi  (BİMER) aracılığıyla ya da doğrudan yapılan şikâyetlere en hızlı şekilde müdahale ediyoruz.  Her ay farklı bir ilçede toplanarak birlik ve beraberliğimizi güçlendiriyoruz” dedi.

Kadıoğlu, çağa uygun bir şekilde hizmet verebilmek için hem meslek içi eğitimler hem de kişisel gelişime yönelik eğitimler aldıklarını ve hizmet için gereken diğer eğitimleri de almaya devam edeceklerini  ifade etti.

Ayrıca Zabıta müdür ve amirlerinin görüş ve önerilerini de dinleyen Kadıoğlu daha hızlı ve etkin hizmet sağlayabilmek amacıyla Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ilçe zabıta ekiplerinin birbirleriyle olan iletişim ve koordinasyonun sağlanması için gerekenlerin yapılacağını bildirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here