Zirveyi İlgilendiren Maç!

0
121

İskenderunspor, Ceyhanspor Hazırlıklarını Sürdürüyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden 5 Temmuz İskenderunspor’un Pazar günü saat 14.00’te Ceyhan İlçe Stadında oynayacağı Ceyhanspor maçının hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Öte yandan zirveyi de ilgilendiren bu zorlu maçın hakemleri de açıklandı.

5 Temmuz İskenderunspor, Ceyhanspor maçının hazırlıkları Teknik Direktör Hıdır Özdemir nezaretinde aralıksız sürdürüyor. Son üç haftada sadece 2 puan alan ve 7 puan birden kaybeden Turuncu-Mavili ekip, Ceyhan deplasmanına mutlak galibiyet için çıkacak.

Sezona iyi başladıklarını ancak son haftalarda kazanmakta zorluk çektiklerini kaydeden deneyimli hoca Hıdır Özdemir; “Ceyhanspor maçından mutlak galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bu sayede telafilerimizi kapatma imkanımız da olacak. Hafta boyunca bu mantaliteyle çalışmalarımızı sürdürdük. Ceyhan ekibi güçlü ve zirveye oynayan bir ekip! 1 puan önümüzde ikinci sırada yer alıyorlar. Kendi oyunumuzu sahaya yansıtıp, zorlu Ceyhan deplasmanından 3 puanla döneceğimize inanıyoruz” dedi.

Batuhan Kolak, Uğur Çakmak ile Fırat Olgun hakem üçlüsünün yöneteceği karşılaşma öncesinde İçel İdman Yurdu 25 puan ile grupta lider durumda bulunurken, 21 puan ile Ceyhanspor ikinci, 5 Temmuz İskenderunspor ise 20 puan ile üçüncü sırada bulunuyor. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here