Çocuklar Spor ve Oyuna Doyacaklar!

0
85

Belediye Başkanı Tosyalı Tüm Çocukları Şenliğe Davet Etti

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, okullarda verilen ara tatilde çocuklara yönelik olarak spor ve oyunlardan oluşan bir takım etkinlikler düzenlediklerini belirtti. Tosyalı, 24 Kasım 2019 Pazar günü saat 14.00-16.00 arasında Atatürk Anıt Alanında düzenlenecek olan çocuk şenliğine tüm çocukları davet etti.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklara gönüllerince eğlenecekleri bir program hazırladıklarını belirten Tosyalı; “Şölen havasında yapılacak olan şenlikte çocuklar için Yüz Boyama, Bebek Emekleme Yarışması, Matrak Oyunu, Yavaş Bisiklet Sürme, İp Atlama, Top Sektirme, Dart Oyunu, Boccee Oyunu, Mini Konser, Down Sendromlu Dans Gösterisi ve bunların yanında çocukların güzel bir gün geçirebilmeleri için eğlenceli yarışmalar yer alacak” dedi.

Bütün çocukları gerçekleştirilecek olan bu şenliğe davet eden Başkan Tosyalı; “Şenliğimizde ayrıca; Türk Kızılay’ı Uçurtma Şenliği (Türk Kızılay’ı tarafından Uçurtma hediye edilecektir), Halk Eğitim Merkezi Ebru Çalışması, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü balon dağıtımı, belediyemiz tarafından rüzgârgülü dağıtımı olacak, yanı sıra ilkokul ve anaokullarımız çeşitli gösteriler yapacaktır. Etkinlik alanında Türk Kızılay’ı tarafından kavurma ikramında da bulunulacaktır” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here