Yüksel; “İttifakı Tüm Belenli Hemşerilerimizle Yapacağız!”

1
96

chp belen20Kimin ne yaptığının kendilerini ilgilendirmediğine işaret eden CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, Belen’de oldukça güçlü olduklarına işaret etti…

CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, partisinin Belen ilçesinde oldukça güçlü olduğuna inandığını ve seçimlere de güçlü bir adayla gireceklerini belirtti. Kimin ne yaptığının kendilerini ilgilendirmediğine işaret eden Yüksel; “Tüm Belenli hemşerilerimizle ittifak yapacağız ve Cumhuriyet Halk Partisini Belen’de layık oluğu yere taşıyacağız” şeklinde iddialı konuştu.

İttifak konusunu dile getirerek yapılan ayak oyunlarını ibretle izlediklerini kaydeden Yüksel; “Yerel seçimlerin yaklaştığı süreçte, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin Belen’de gelişmesi, büyümesi ve dik durmasından bazı çevrelerin rahatsız olduğunu ibretle izlemekteyiz. Bazı kesimlerin, Cumhuriyet Halk Partilileri çeşitli ayak oyunları ilke ve siyasi cambazlıklarla kendi çıkarları doğrultusunda yönlendirme çabalarının arttığı bir süreçteyiz. Bazı yerel gazetelerde ise yerel seçimlerde CHP’nin ne yapacağı, kaçıncı olacağı ile ilgili değerlendirmeleri de ibretle okuyoruz.

Belen’de CHP, İlçe Başkanı, Yönetim Kurulu üyeleri ve diğer tüm üyeleri ile dimdik ayaktadır ve ayakta olacaktır. İlçe örgütümüz, 2014 Mart’ında yapılacak yerel seçimlerde kendi adayını çıkararak, en iddialı bir şekilde yerel seçimlerde başarıyı yakalamak için çok yoğun bir mücadele yapacaktır. Hiçbir partinin aday adayının veya adayının, nereden aday olacağı, başarısı veya başarısızlığı bizi bir topluiğne başı kadar da ilgilendirmemektedir” diye konuştu.

İddia edilen ittifakı tüm Belenlilerle yapacaklarına da değinen CHP Belen İlçe Başkanı Yüksel; “Ben CHP Belen İlçe Başkanı olarak, arkadaşlarımla beraber tüm Belenli hemşerilerimizle ittifak yapacağımızı ve Cumhuriyet Halk Partisini Belen’de layık oluğu yere taşıyacağımızı, buradan bir kez daha söylüyorum. CHP Belen Teşkilatı, siyasi yörüngesinden ve siyasi kıblesinden emindir ve emin adımlarla yoluna devam etmektedir. İnançlıyız, kararlıyız, Belen’e CHP bayrağını dikeceğiz!” dedi.

1 YORUM

  1. Sayın başkan, sizleri yıllardır tanıyan biri olarak gerek çalışmalarınıza gerekse azminizin hayranıyım.

    Keşke sizler gibi bu azim ve inanca sahip olanların sayısı fazla olsaydı. Sizler az olsun benim olsun düşünenlerden değilsiniz. Bu azim ve inanç sizde olduktan sonra aşamayacağınız engel olmayacaktır.

    Birlerinin sizleri örnek almaları dilek ve temennisiyle, saygılar sunarım.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here