Yaran; “Farklılıklarımız Bizim Şan ve Şöhretimizdir”

0
132

akp-kilise1Ak Partiden Ortodoks Kilisesine Ziyaret

Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı İbrahim Yaran başkanlığında dün İskenderun’da bulunan Ortodoks cemaatini ziyaret etti. Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi toplantı salonunda gerçekleştirilen ziyarette konuşan İlçe Başkanı Yaran; “Gerçekleştirilen bu ziyaret lütuf değil, görevimizdir” dedi.

akp-kilise2

Ak Partili heyeti, Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi Ruhani Lideri Dimitri Yıldırım, Kilise Vakıf Başkanı Can Teymur ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Hoş bir sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Vakıf Başkanı Teymur; “Sizleri bu nazik ziyaret ile burada görmek bizleri onurlandırmıştır. Vakıf olarak bizler sizleri ziyarete gelecektik ama yoğun bir seçim atmosferinde olduğunuzdan doğru anı bekliyorduk. Siz bizden önce davrandınız. Bu vesile ile yeni görevinizde sizlere ve yönetim kurulu üyelerinize başarılar dileriz. Yerel seçimlerde tüm siyasi partilerimize başarılar dilerken, ülkemize de hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

akp-kilise3

Ak Parti İlçe Başkanı Yaran da; “Her zaman için ülkemizin her kesimini kucaklama çabası içerisinde olduk. Çünkü farklılıklarımız bizim şan ve şöhretimiz, apoletimizdir. Her kesime saygılıyız ve hizmetkarınızız. İnançlar o kişinin kendisine aittir. Önemli olan siz biz değil, bizim yaşam güzelliğimizdir. Bu vakfımızı da ziyaret etmek bizim zorunluluğumuzdur. Mutlu ve acı günlerinizde de yanınızda olacağız. Bu ziyaretimiz lütuf değil, görevimizdir” dedi.

İskenderun’da asırlardır yaşamış büyüklerinin yaptığı gibi yeni jenerasyonun da mevcut olan birlik beraberliği koruduğunu da söyleyen Vakıf Başkanı Teymur, kentimizi gururlandıracak birlikteliği yaşattıklarını ve bunun kendileri için en büyük zenginlik olduğunun da altını çizdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here