Yüksel; “Belen Belediye Başkanlığına Aday Değilim”

0
90

CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel; “Belen Belediye Başkanlığına Aday Değilim”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, hakkında yapılan dedikodulara yanıt vererek, önümüzdeki yerel seçimlerde Belen Belediye Başkanlığına adsaylığının söz konusu dahi olmadığını vurguladı.

Parti yönetimi olarak Belen’de çalışmalarını aralıksız sürdüklerini anlatan Yüksel, yoğun çalışma yürüttüklerinden ötürü asılsız dedikoduların yapıldığını söyleyerek; “Cumhuriyet Halk Partisi yerel seçimler için çalışmalara başlamıştır. Cumhuriyet Halk Partisi Belen’de başarılı olacaktır ama adaylık için hiç kimseye söz verilmemiştir. Aday adaylarımız olacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi Belen’de yerel seçime asılacaktır. Biz yerel seçimi almak üzere çalışıyoruz. Büyükşehir Belediye seçimlerinde de oyumuzu yüzde 200 arttıracağız, büyükşehir belediye başkan adayımıza da o oyları hediye edeceğiz. Birileri merak ediyor ‘Çok çalışıyorsunuz neyin peşindesiniz, bir kazancınız mı var?’ Ben sizlerin huzurunda seslenmek istiyorum. Ben ve arkadaşlarım, bir şeye inandık, inandığımız şey şu; milliyetçiyiz, biz gerçek Vatanseveriz. Niye çok gayret ediyoruz, çünkü yaşadığımız yeri seviyoruz. Yaşadığımız yer memleketimiz diye aşığız. Yaşadığımız yerdeki tüm insanları seviyoruz. İşte onun için koşturuyoruz. Yine sizlerin huzurunda açıkça ifade etmek istiyorum. Benim şahsım adına, önümüzdeki yerel seçimlerde, hiçbir hesabım kitabım yok. Belen Belediye başkanlığına kesinlikle hiçbir şekilde aday değilim” şeklinde konuştu.

Partilerinin kongre sürecinin yakında başlayacağını da hatırlatan Başkan Yüksel; “Partimiz hızla bir kongre sürecine gidiyor. Allah’ın izniyle, partililerimizin de katkısıyla önümüzdeki aylarda kongremizi yapacağız. Bu arada bazı lobi köşelerinde, çay bahçelerinde acaba bu Cumhuriyet Halk Partisini nasıl engelleriz, nasıl durdururuz, nasıl işlerini karıştırırız diye çalışmalar yapılmakta. Hiçbir Cumhuriyet Halk Partili, Cumhuriyet Halk Partisi ilkelerini benimsemeyen, emek harcamayan, katkı vermeyen bu lobilere, bu çetelere, bu hainlere pabuç bırakmaz. Onlara da gereken dersi veririz hep beraber. Cumhuriyet Halk Partisi yöneticisi ile, başkanı ile, üyeleri ile, delegesi ile inancı vardır, mücadelesini vatan için, bayrak için ve yaşadığı yer için yapar ve yapmaya devam eder” diye konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here