Yüksel; “Adalet Terazisiyle Oynayanlar, Er Geç Hesabını Verirler!”

0
190

Cumhuriyet Halk Partisi Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, ülkemizde ‘Adalet Terazisi’nin bozulduğuna işaret etti. Adalet biterse, yargı bir partinin emrine girerse, devletin temeli çatırdayacağına da işaret eden Yüksel; “Teraziyle oynayanlar da adaleti yok edenler de eti ve tuzu kokutanlar da şunu unutmasınlar er geç bunun hesabını verecekler” diye konuştu.

CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, son günlerde yaşanan gelişmeler ışığında bazı değerlendirmelerde bulundu. Ülkemizde Adaletin terazisinin bozulduğuna işaret eden CHP İlçe Başkanı Yüksel; “Ülkemizde adaletin terazisi bozulmuş, et de tuz da kokmuştur. Devlet kavramı yerle bir olmuş, artık devlet bir parti olmuştur. Kutsal kitabımız Kuran’ı Kerim ‘Allah adaletle yönetenleri sever’ buyurmuştur. Yine peygamber efendimiz ‘Kâfirlerin iktidarı bile eğer adil ise sürebilir ama müminlerin iktidarı eğer adaletsiz ise mutlaka yok olur’ demiştir.

Adalet biterse, yargı bir partinin emrine girerse, devletin temeli çatırdar. Şu unutulmamalıdır hiç bir adaletsizlik sonsuza kadar sürmez. Teraziyle oynayanlar da adaleti yok edenler de eti ve tuzu kokutanlar da şunu unutmasınlar er geç bunun hesabını verecekler” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here