Yıldızlar Basketbol Kulübü, Namaglûp Yerel Lig Şampiyonu Oldu!

0
170

İskenderun Yıldızlar Basketbol Kulübü, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF)’nun düzenlediği “U-14 Erkek Yerel Ligler Turnuvasını” kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Yıldızlar Basketbol Kulübü, son 4 takım arasında yapılan 6 maçı da kazanarak namaglûp şampiyonluğa uzandı.

Elde edilen başarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yıldızlar Basketbol Kulübü Başkan ve antrenörü Mehmet Ateş; “Uzun bir pandemi arasından sonra, spor müsabakalarının başlaması ve liglerin oluşması ile uzun süre evde oturmak ve hareketsiz bir yaşam süren çocuklarımızın, bir nebze de olsa tekrar sosyal yaşama uyum sağlamalarına yardımcı olmak bizi her şeyden çok memnun etti.

Önce İskenderun’da oluşan gruplarda derece yaparak, Antakya ve İskenderun takımlarından oluşan 8 takımla birlikte Hatay çeyrek finallerinde mücadele edip, Antakya ve İskenderun’dan oluşan, son 4 takım arasında yaptığımız 6 maçı da kazanarak namaglûp şampiyon olduk.

Çocuklarımızı, teknik ekibimizi kutluyor, bu yolda her anımızda bizlerin yanında yer alan tüm velilerimize, centilmence mücadele eden rakiplerimize ve organizasyonda emeği geçen tüm rakiplerimize teşekkür ederiz” diye konuştu.

İskenderun Yıldızlar Basketbol Kulübü sporcuları, U-14 Erkek Yerel Ligler Turnuvası şampiyonluğunu aileleri ile birlikte doyasıya kutladılar. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here