İskenderunspor’da 68 Aksaray Belediyespor Maçı Hazırlıkları

0
65

TFF 3. Lig 2. Grupta zirve hesapları yapan Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor, ligin ikinci yarısının ilk haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı 68 Aksaray Belediyespor maçı hazırlıklarını Kulüp CEO’su ve Teknik Direktör Jan Olde Riekerink nezaretinde aralıksız sürdürüyor.

Turuncu-Mavili temsilcimiz, ligin 20. haftasında 68 Aksaray Belediyespor’u konuk edecek. Pazar günü saat 13.00’te oynanacak olan zorlu maçın hazırlıkları da sürüyor. Yapılan çalışmalara devre arasında takıma katılan yeni transferler de katılırken, takımın morali de bir hayli yerinde görünüyor.

İskenderunspor’da 3 İmza!

Temsilcimiz İskenderunspor, şu ana kadar ara transfer döneminde 3 isimle anlaşma sağladı. Kulüp Başkanı Hakan Bolat, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Süper Lig ekiplerinden Sivasspor’da forma giyen 20 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Muhammed Emin Ergin’i sezon sonuna kadar kiralık olarak, renklerine bağladıklarını söyledi.

Turuncu-Mavililer, Tarsus İdman Yurdu’nda oynayan tecrübeli orta saha oyuncusu 33 yaşındaki Yasin Yener ve Ergene Velimeşespor forması giyen kaleci Emre Güler ile de anlaşma sağladı. Emre Güler, kendisini 2,5 yıllığına İskenderunspor’a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Taraftardan Tam Destek

Turuncu-Mavili takımın cefakâr taraftarları, antrenmanda dahi futbolcuları yalnız bırakmayarak moral veriyorlar. İskenderunspor Taraftarlar Derneği Başkanı Zeki Erdem, 68 Aksaray Belediyespor karşılaşması öncesinde taraftarlara destek çağrısında bulunarak; “Gün birlik ve beraberlik günüdür. Yönetimiyle, futbolcusuyla ve taraftarlarıyla Turuncu-Mavi renkler altında tek yumruk halindeyiz. Başarıya susamış İskenderun’umuza şampiyonluk getirmeyi arzuluyoruz. Pazar günü oynayacağımız 68 Aksaray Belediyespor karşılaşmasında İskenderunspor’umuza tam destek vermeliyiz. Başkanımız Hakan Bolat’ın desteğiyle şampiyonluk kupasını Amanos Dağının tepesine asacağız” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here