Yeni Yılın İlk Kuşak Terfi Sınavı

0
210

tekvando9Bir taraftan yeni antrenör adaylarını yetiştirmeye çalışırken, diğer taraftan da müsabakalara her zaman önem veren ve ekibini tetikte tutan Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü, 2014 yılının ilk kuşak sınavını gerçekleştirdi. Geniş katılımın yaşandığı kuşak sınavında sporcular bir üst kuşağa terfi etmek için ter döktüler.

Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü Antrenörü ve aynı zamanda Türkiye Tekvando Federasyonu Yıldızlar Milli Takım Antrenörü de olan Mehmet Korhan, kentimizde 1984 yılından bu yana aralıksız sportif çalışmaları sürdüren kulübün yeni yılın ilk kuşak sınavını yaptığını kaydetti. Açıklamalarında kulübün başarılarından da bahseden Korhan, katıldıkları Türkiye Şampiyonalarında sayısız madalyalar kazandıklarını, milli takımda ülkemizi temsil ettiklerini, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğüne kayıtlı olan spor kulüpleri arasında tekvando branşında en fazla lisanslı sporcuya sahip köklü bir kulüp unvanına sahip olduklarını belirtti.

Bir taraftan yeni antrenör adaylarını yetiştirmeye çalışırken diğer taraftan da müsabakalara önem verdiklerini belirten Antrenör Korhan, 4 ayda bir yapılan kuşak terfi sınavının geçtiğimiz hafta yapıldığını belirtti. 2014 yılının ilk sınavını çok geniş bir katılım altında yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Korhan, sınavda komisyon başkanlığını kendisinin, yardımcılığını ise Hulusi Kayış, Esabil Kılınç, Çiğdem Boraer, Songül Çetin Kaya, Perihan Bayar ve Hasan Orhan’ın yaptığını belirtti.

Velilerin de yoğun katılımı altında gerçekleşen sınava davetli olarak katılan Belen Halk Eğitim Müdürü Münir Aydın, sporculara ve velilere yönelik kısa bir konuşma yaparak; “Bizler halk eğitim olarak sporcuların yetişmesi için üzerimize düşen her görevi yerine getirmeye hazırız” dedi.

Kuşak sınavı sonrası belgelerini almaya hak kazanan sporculara yeni kuşakları ve başarı belgelerini de dağıtan Aydın, günün anısına sporcular ile fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here