Hatayspor Taraftarlar Derneğinin Olağanüstü Kongresi Yapıldı

0
69

hatayspor taraftar1Sadullah Ergin Güven Tazeledi

Hatayspor Taraftarlar Derneği, hafta sonu olağanüstü kongresini yaparak yeni yönetimini belirledi. Dernek binasında gerçekleştirilen ve tek liste ile gidilen olağanüstü kongrede Sadullah Ergin güven tazeleyerek başkanlığa yeniden seçildi.

Divan başkanlığını Abdurahman Taşçıoğlu, kâtipliği de Erdal Uğurlu ve Ömer Yılmaz’ın yaptığı kongrede Başkanı Sadullah Ergin, faaliyet raporunu, Hasan Pembecioğlu ise denetleme kurulu raporunu okudu. Faaliyet raporu, denetleme raporu ve tahmini bütçenin ibrasının ardından tek liste ile girilen seçimde Sadullah Ergin Başkanlığındaki yeni yönetim genel kurul delegelerinin oy birliği ile göreve seçildi.

Genel kurul delegelerine ve kongreye katılan tüm davetlilere teşekkür eden Ergin, Hatayspor’un iç ve dış saha maçlarında moral ve motivasyonu artırıcı etkinliklerde bulunduklarını ve Hatayspor’un bir üst kategoriye çıkması için üzerlerine düşeni yaptıklarına işaret ederek, yapılan faaliyetler hakkında geniş açıklamalarda bulundu. Yeni dernek binası kiralandığını, boya ve tadilatının yapıldığını kaydeden Ergin; “Bu sezonda Hatayspor’un şampiyon olarak PTT 1. ligine çıkması için Hatayspor sevdasıyla takımımıza destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Olağanüstü kongre sonunda Hatayspor Taraftarlar Derneğinin Yönetim ve Denetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu: Sadullah Ergin, Mahmud Çelikel, Orçun Kınay, Mehmet Deviren, Mehmet Yurtsever, Hasan Pembecioğlu, Hasan Yetmez, Mustafa Doğru, Yakup Alp, Mutlu Deviren, Hasan Ömeroğlu, Tahsin Bekler, Cuma Karaahmetlioğlu, Ediz Selçuk, İbrahim Kanatlı. Denetleme Kurulu: Ahmet Taşyürek, Adil Akyürekoğlu, Hüseyin Aksoy.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here