Yeni Sezona Galibiyetle Başladı

0
54

homend antakya13Homend Antakya Belediyesi, Samsun Deplasmanından Galip Döndü

Homend Antakya Belediyesi, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL)’nde yeni sezona galibiyetle başladı. Homend Antakya Belediyesi Samsun deplasmanında karşılaştığı Canik Belediyesi’ni 66-74 mağlup etti. Heyecanlı geçen maçta, Evanthia Maltsi 24 sayı, 10 ribaund, Gintare Petronyte 10 sayı, 10 ribaund ile kazanılan galibiyete büyük bir rol oynadılar.

Homend Antakya Belediyesi hızlı başladığı karşılaşmada ilk periyodu 15-21 önde tamamladı. Homend Antakya Belediyesi, ikinci periyotta farkı 12 sayıya çıkarttı. Homend Antakya Belediyesi, Dora Horti ile farkı eritmeye çalışan rakibine Evanthia Maltsi ile karşılık verdi ve 27-34’lük bir skor ile soyunma odasına üstün bir şekilde  gitti.

Canik Belediyesi, üçüncü periyotta Gülşah Gümüşay’un oyunu ile etkili oldu ve 53-52’lik skor ile üstünlük sağladı. Canik Belediyesi, final periyodunda savunmasını sertleştirdi ve rakip potada kolay sayılar aldı ancak buna rağmen Homend Antakya Belediyesi 66-74’lük bir skor ile sahadan galip ayrıldı.

TED Ankara Kolejliler Maçı Yarın

Ligin ikinci haftasında Homend Antakya Belediyesi kendi evinde TED Ankara Kolejliler takımını ağırlayacak. Homend Antakya Belediyesi-TED Ankara Kolejliler maçı 23 Ekim 2013 Çarşamba günü (yarın) saat 20.00’de Antakya Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak.

Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, tüm hemşerilerini ve sporseverleri, bu önemli maça davet etti. Savaş, Samsun deplasmanında ligin ilk maçında sevindiren bir galibiyet alındığını ifade ederek, takımın bu hafta kendi evinde TED Ankara Kolejliler takımını ağırlayacağını belirtti. Savaş; “Bu önemli maçta takımımızı yalnız bırakmayalım ve destek olalım. Yarın Antakya Kapalı Spor Salonu’nu dolduralım ve desteğimizle takımımızın gücüne güç katalım. Tüm hemşerilerimizi ve sporseverleri aileleri ile birlikte maça bekliyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here