Reyhanlı’da Zirve Mücadelesi

0
113

reyhanlı bldReyhanlı Belediyespor, Malatya İl Özel İdarespor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor!

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. grupta mücadele eden Reyhanlı Belediyespor, bu hafta sonu konuk olacağı Malatya İl Özel İdarespor maçı hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Kulüp Başkanı Hamit Şanverdi, her zaman olduğu gibi bundan sonraki haftalarda da Reyhanlı halkının desteğine ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Ligde oynadığı dört maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alan Reyhanlı Belediyespor, bir maç eksiği ile dördüncü sıradaki yerini koruyor. Bir önceki hafta evinde Birecik Belediyespor’u konuk eden Reyhanlı Belediyespor, karşılaşmanın 35. dakikasında Yasin, 53. dakikasında da Hasan’ın attığı birer gol ile rakibini 2-0 mağlup etmişti. Ligde istikrarlı bir çizgi çizen Reyhanlı Belediyespor, bu hafta sonu konuk olacağı Malatya İl Özel İdarespor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinden aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Takımın gidişatından duyduğu memnuniyeti dile getiren Kulüp Başkanı Hamit Şanverdi; “Reyhanlı Belediye Spor yükselen çıtasıyla, Reyhanlı halkının desteğine her zaman olduğu gibi bundan sonra da ihtiyaç duymaktadır. Sezon başından önümüzde koyduğumuz hedef belli ve o hedefe ulaşmak için yönetim, olarak desteğimiz sonuna kadar sürecektir. Müsabakalarda da futbolcularımızın yüreklerini ortaya koyarak, alacakları galibiyetlerle bu hedefimize ulaşabiliriz. Bunu da yapacaklarına yürekten inanıyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here