Tıraş; “Payas Balediyespor’a Gönül Verenlere Özür Borcumuz Var!”

0
52

payas bldspor28Ligde oynadıkları oyunun hakkını alamamaktan yakınan Payas Belediyespor 1975 Teknik Direktörü Ender Tıraş, çok genç ve iyi bir kadroya sahip olmalarına karşın, istenilen sonuçları alamamanın üzüntüsü içerisinde olduğunu söyledi. Tıraş, kulübün başarısı için de elinden geleni yapacağını belirtti.

Ligde oynadığı sekiz maçın değerlendirmesini yapan Payas Belediyespor 1975 Teknik Direktörü Ender Tıraş; “Ligin üçüncü haftasında oynadığımız Derincespor maçı hariç, çünkü o maçta gerçekten kötü oynadık ve yenildik ama geri kalan tüm maçlarda şanssızdık. Rakibe neredeyse pozisyon bile vermedik diyeceğimiz karşılaşmalarda rakip kalemize bir defa geliyor o da gol oluyor. Biz ise çok sayıda net pozisyonlara girmemize rağmen, son vuruşları yapamıyoruz. Özellikle son maçta Ankara Demirspor deplasmanında, maçın büyük bölümünde rakibi kendi yarı alanına hapsettik. Dört tane net pozisyon yakaladık ama atamadık. Karşılaşmanın 75. dakikasında henüz karşılaşma 0-0 devam ederken, penaltı yakaladık onu da atamadık. Onlarda kalemize bir kere geldi, penaltı oldu ve karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldık. Alınan sonuçlar ortada bunu inkâr edemem bunun içinde Payas Belediyespor’a gönül veren herkesten özür dilerim” dedi.

Bu takıma hedefi ve misyonunu gerçekleştirmek için geldiğini de ifade eden Tıraş; “Ben buraya gelirken kulübün başarısı için geldim. Kulübün başarısı için de elimden geleni yapacağım” diye konuştu. Haber: Zeki KUTLU

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here