Yeni İçme Suyu Şebeke Çalışması Ulucami Caddesinde

0
350

bld-içme suyu2İskenderun için yaşamsal önemde olan yeni içme suyu şebeke boru döşeme çalışması, Ulucami caddesinde devam ediyor. Çalışmalar, şehir merkezindeki Ulucami Caddesi, Süleymaniye Mahallesi ve Muradiye mahallesinde 24 saat aralıksız sürdürülüyor. Ulucami caddesi gibi trafiğin yoğun olduğu caddelerde gece çalışması, halkımız ve esnafımız için büyük bir kolaylık sağlıyor.

İçme suyu şebeke boru döşeme çalışmasını yerinde inceleyen Belediye Başkan Vekili Hayati Çepni, Su ve Kanalizasyon Müdürü Garip Sönmez’den çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Yeni ductil içme suyu şebeke boru döşeme çalışması Ulucami Caddesi, Süleymaniye, Muradiye, Fatih Sultan (Orhantepe), Güzelçay (Akçay), Modern Evler, Yunus Emre ve Sakarya Mahallelerinde devam ediyor.

Çalışma kapsamında, olası yangına anında müdahale edebilmek amacıyla şehrin muhtelif noktalarında yangın hidrantları (yangın muslukları) da monte ediliyor. İçme suyu şebeke boru döşeme çalışması nedeniyle kırılan asfalt, çalışmanın tamamlanmasından sonra geçici olarak asfaltlanıyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here