Esnaf Odaları Gün Geçtikçe Daha Fazla Kenetleniyor

0
87

esnaf odalar birliği4İskenderun ekonomisinin önemli çarklarından olan esnaf odaları, bu ay ki toplantısını Hızarcılar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Abdulkadir Yardımcıoğlu ev sahipliğinde öncülünde Petek Cafe’de gerçekleştirdiler. İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ve İTSO Başkan Vekili Bülent Seküçoğlu’nun davet edildiği sohbet kahvaltısında kentin sorunları ele alındı.

İskenderun Esnaf Odalar Birliği Başkanı Uğur Fırat öncülüğünde başlatılan ve geleneksel hale getirilen esnaf odalarının aylık sohbet kahvaltısı geçtiğimiz hafta sonu Petek Cafe’de yapıldı. Hızarcılar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Abdulkadir Yardımcıoğlu’nun ev sahipliğinde toplanan İskenderun Esnaf Odaları, sorunlar ve sıkıntılarını dile getirmenin yanında her geçen gün birbirlerine biraz daha kenetleniyorlar. Katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Oda Başkanı Yardımcıoğlu, bu birlik ve beraberliğin sonsuza kadar devam edeceğinin altını çizdi.

Nezih bir ortamda gerçekleştirilen etkinlikte gelen konuklar ve oda başkanları uzun süre birbirleriyle sohbet ettiler. Burada söz alan Kaymakam Ali İhsan Su; “Esnaf odalarının gerçekleştirmiş olduğu böylesi güzel uygulama meyvesini vermeye başladı. Karşılıklı diyaloglar çerçevesinde yapılan görüş alışverişinde KOSGEB çerçevesinde esnaflara hizmet içi eğitim verilecektir. Bu tür toplantılar bu ve bunun gibi birçok hizmetlere vesile olacaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here