Yaz Spor Okullarında Eğitim Bugün Başlıyor

0
53

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yaz spor okullarının düzenlenecek törenle başlayacağını belirtti. Tosyalı, amaçlarının, gençlerin ve çocukların sporla yetişen, spor ahlakı ve spor kültürüne sahip bireyler olmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Yaz spor okullarına yoğun bir ilginin olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Fatih Tosyalı; “Yaz Spor Okullarıyla çocukların yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini ve yeteneklerini sergilemelerini amaçlıyoruz. Belediye olarak sporu tabana yaymak amacıyla şehir genelinde bulunan tesislerimizde farklı branşlar da eğitimler verilecek. Yaz spor okulları açılış törenini 26 Haziran 2019 Çarşamba günü (bugün) saat 17.30’da gerçekleştireceğiz. Açılışa tüm halkımız davetlidir” dedi.

Kursların lisanslı eğitmenlerce verileceğinin de altını çizen Başkan Tosyalı; “Belediye olarak gençlerin spor yapabilmeleri için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Spor sağlıklı bir bedenin ve ruhun oluşabilmesi için vazgeçilmez bir unsurdur. Ailelerin çocuklarını lisanlı spor eğitmenlerimiz eşliğinde ücretsiz verilecek spor okullarına göndermeleri çok önemli. Şimdiden kurslara kayıt yaptıran tüm öğrencilerimize ve spor hocalarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here