Engelliler Basketbol Takımı Süper Lig’de

0
109

Kulübün Yeni Başkanı Suat Atasever; “Halkımızın Desteğiyle Başarılı Olacağız”

Önceki sezon düştüğü 1. Ligde yeniden şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen İskenderun Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımı, Süper Ligde de başarılı olacaklarına inanıyor. Yaklaşık 1 ay önce kulüp başkanı olan Suat Atasever, çok başarılı bir takıma sahip olduklarını belirterek; “Tek isteğimiz, maçlarımızda halkımızın bizi yanız bırakmaması” dedi.

Süper Lig’e yükselen İskenderun Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımı oyuncuları, kulüp başkanı olan Suat Atasever ile birlikte İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde başarılarını kamuoyu ile paylaştı. Başkan Atasever, daha önce ellerinden alınan sahildeki lokalin yeniden verilmesine çok sevindiklerini de belirtti.

Süper Ligde kalıcı olmak istediklerinin de altını çizen Atasever; “Belediye Başkanımız Sayın Fatih Tosyalı, kulübümüze elinden gelen her desteği veriyor.  Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray gibi önemli takımlarla mücadele edeceğiz. Bu maçlar çok zevkli geçmektedir. Halkımızdan isteğimiz Kapalı Spor Salonu’nda oynayacağımız maçlarımızda bizi yalnız bırakmayarak, desteklemeleri. Güçlü bir yönetim oluşturduk. Sporcu kadromuzu koruyacağız. 2 ya da 3 transfer düşünüyoruz. Hedefimiz Süper Lig’de kalıcı olmak. Geçtiğimiz sezon şampiyon olmanın gururu içindeyiz. Limak ve yan kuruluşları da bize destek veriyor. Kendilerine teşekkür ederiz” diye konuştu.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık da bu anlamlı ziyarete teşekkür ederek; “Öncelikle şampiyonluğunuzu kutluyorum. Suat Atasever Başkanlığındaki kulübün çok daha önemli başarılara ulaşacağına inanıyorum. Biz gazeteciler olarak bu memleketin başarılı takımına sonuna kadar destek vereceğiz. Daima yanınızda olacağız. Bundan şüpheniz olmasın. Halkımızın da maçlarda sizi yalnız bırakmaması için gayret edeceğiz. Süper Ligde de başarılar diliyorum” şeklinde görüşlerini açıkladı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here