Kentsel Dönüşüm Ak Belediyecilikle Sonuç Verir!

0
128

turgut polatçı1Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Harita Mühendisi Turgut Polatçı, Ak Parti’nin önümüzdeki yerel seçimlerde üstün başarı göstereceğine ve mevcut 9 aday adayından hangisinin aday olursa olsun, partisinin bu seçimi kazanacağına inandığını belirtti. Polatçı, önümüzdeki dönemde en önemli projenin ‘kentsel dönüşüm’ olacağına da işaret etti.

Ak Parti’nin aday adaylarından Harita Mühendisi Turgut Polatçı, kentsel dönüşüm projesinin Ak Belediyecilikle iyi sonuçlar vereceğini söyledi. İskenderun’da belediyeyi Ak Parti ile buluşturacaklarına kesin gözüyle baktığını da kaydeden Polatçı; “Ak Parti’nin en büyük projelerinden biri olan ve önümüzdeki 20 yılın dev projesi olan ‘kentsel dönüşüm’ projesinin en iyi şekilde Ak Partili bir belediye ile yapılabileceğini düşünüyorum. Bu proje ile ilgili büyükşehirlerde ve diğer Ak Partili belediyelerde uygulanan ‘Ak Belediyecilik’ modelinin çok iyi bir netice vereceğini kabul ediyorum.

Bu proje ile ilgili adayımız mühendis olmasa bile projelerin büyük bir ustalıkla ve uygulamalarının yüzde yüz başarı ile yapılacağına tam manasıyla güveniyorum. Bu neticelerin alınabilmesi için de başta Büyükşehir Belediyesi ve İskenderun Belediyesi olmak üzere diğer tüm belediyeleri Ak Parti’ye kazandırmamız gerekir. Bu konuda halkımızdan destek, anlayış ve oy beklemekteyiz. Büyük projeler Ak Belediyecilikle gerçekleşir. Çevremizdeki örnekler Ankara, Kayseri, Konya gibi şehirlerde oldukça canlı ve başarılı bir hal almıştır. Şehircilik uygulamaları dünyaya örnek olacak niteliktedir” diye konuştu.

Tüm seçmenlerden Ak Parti’ye oy vermelerini de isteyen Polatçı; “30 Mart 2014 tarihinde yapılacak seçimlerde verilecek her oy sizlere yatırım, başarı ve çalışma olarak geriye dönecektir” değerlendirmesinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here