Yağmursuyu Drenaj Kanalı İnşaat Çalışması Adalet Sarayı Karşısında Sürüyor

0
87

bld-drenaj1İskenderun’u sel riskinden tamamen kurtaracak olan yağmursuyu drenaj kanalı inşaatı çalışması devam ediyor. Adalet Sarayı, AVM kavşağından, Karaağaç Asri Mezarlığa kadar olan Arsuz yolunda betonarme kutu kesit yağmursuyu drenaj kanalı inşaatı başladı. Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek de, çalışmaları yerinde inceledi.

Yağmursuyu drenaj kanalı inşaat çalışması, Liman B kapısı karşısında ve Mustafa Kemal Mahallesi Hasan Ali Yücel Caddesinde tamamlandı. Hasan Ali Yücel Caddesinde yapılan drenaj kanalı, Arsuz yolunda yapılacak betonarme kutu kesit yağmursuyu drenaj kanalına bağlanmak suretiyle, yağmursularının denize deşarjı sağlanacak. Yapılan bu çalışmalar, Mustafa Kemal, Gürsel, Modern Evler ve Meydan Mahalleleri ile Mustafa Kemal Üniversitesi yerleşkesi alanında yağmursuyu baskınına son verecek.

Modern Evler Mahallesi’nde ise atık su kanalizasyon şebekesi inşaat çalışması yapılıyor. Atık su kanalizasyon şebekesi inşaat çalışması, Şehit Er Remzi İlboğa kışlası yanında tamamlandı. Modern Evler Mahallesi Remzi İlboğa kışlası sahasındaki askeri tesisler ve bu kışla yanında Modern Evler Mahallelerinin önemli bir yerleşim alanının, mevcut olmayan atık su kanalizasyon şebekesi inşaatı çalışmaları devam ediyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here