Büyük İlgi Gören ‘Derin Tutku’ Sergisi Arsuz’da Açıldı

0
102

arsuz'da sergiFotoğraf sanatçısı Ayşegül Dinçkök’ün Endonezya’nın Sulawesi adasındaki eşsiz sualtı dünyasını ve canlılarını yansıttığı fotoğraflarından oluşan ve sergilendiği her şehirde büyük ilgi gören ‘Derin Tutku’ Sergisi, Van’dan sonra Arsuz’da Füsun Sayek VII. Sağlık ve Kültür Etkinlikleri kapsamında İskender Sayek Evi’nde açıldı.

Arsuz Belediyesi ve Füsun Sayek 7. Sağlık ve Kültür Etkinlikleri kapsamında 17 Ağustos 2013 Cumartesi günü saat 16.30-18.00 arasında, fotoğraf sanatçısı Ayşegül Dinçkök, Dünya serbest dalış rekortmeni Şahika Ercümen ve Akdeniz Koruma Derneği Başkanı Zafer Kızılkaya’nın da katılımıyla basın toplantısı düzenlenecek.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Ayşegül Dinçkök’ün bu sergi ile en büyük amacının, gençlere ve çocuklara dokunabilmek, pek çoğunun uzak olduğu büyülü sualtı dünyası ile onları tanıştırabilmek ve çevre bilincini geliştirmek olduğu belirtildi. Açıklamada; “Ayşegül Dinçkök ilk ayağı Mardin, ikincisi Van olan ve diğer şehirlere de taşınacak bu sergi ile Doğu’da yaşayan deniz görmemiş çocuklara ulaşarak en büyük hayalini gerçekleştiriyor” ifadelerine yer verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here