Vekil Topal ve Başkan Savaş, Antakya’daki Terör Saldırısını Lanetledi

0
74

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Serkan Topal ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Antakya ilçesi girişinde yer alan Bölge Trafik Denetlemenin karşısında bulunan kontrol noktasında gerçekleşen, 42 yaşındaki Bayram Bozdoğan ile 44 yaşındaki Hayrettin Mennan’ın şehit düştüğü hain terör saldırısını lanetledi.

Terörün alçak yüzünü bir kez daha barış ve hoşgörünün kenti Hatay’da gösterdiğini kaydeden CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal; “Antakya ilçemizde devriye görevi yapan asayiş ekiplerine düzenlenen silahlı saldırı sonrası çıkan çatışmada ağır yaralanan polis memurlarından Hayrettin Mennan ve Bayram Bozdoğan şehit oldu. Yaralı polis memuru Samet Kılıçsarı’nın Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi’ndeki tedavisi ise sürüyor.

Terör nereden ve hangi terör örgütünden gelirse gelsin, bu alçaklar bilmelidirler ki hedeflerine asla ulaşamayacaklar. Bizler terörle yaşamaya alışmayacağız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve milletimize başsağlığı, yaralı polisimize acil şifalar diliyorum.  Bu menfur saldırıyı yapanlara bir kez daha lanet olsun” dedi.

“Bağılılığımız Güçleniyor”

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş da, acımasız saldırıları düzenleyen hainlerin asla emellerine ulaşamayacaklarını kaydederek; “Eski İskenderun yolu üzerinde Anayazı Mahallesi mevkiinde kontrol yapmak için bulunan güvenlik ekibine açılan ateş sonucu iki vatan evladımız şehit düşerken, Çevik Kuvvet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru 26 yaşındaki Samet Kılınçsarı’nın ise ağır yaralı olarak kurtulduğunu derin bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayım. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki milletimizin birlik ve bütünlüğünü bozmaya çalışan ve acımasızca saldıralar düzenleyen hainler asla bu kötü emellerine ulaşamayacak ve milletimizin, vatana, bayrağa bağlılığını güçlendirecektir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, başta yakınları olmak üzere aziz milletimize başsağlığı diler, yaralı polislerimize acil şifalar temenni ederim” açıklamasında bulundu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here