Başkan Seyfi Dingil: “Terörü Lanetliyoruz”

0
86

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Serinyol trafik uygulama noktasında yaşanan menfur terör saldırısını kınayarak şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ise sabırlar diledi. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yayımladığı yazılı bir mesajla Serinyol’da yaşanan terör olayını kınayarak, şöyle devam etti:

“Yaşanan hain terör olayından dolayı derin bir üzüntü içerisindeyiz. Terör örgütünün menfur saldırısı sonucunda Hakka yürüyen Polis memurlarımız Hayrettin Mennan ve Bayram Bozdoğan’ı dualar eşliğinde memleketlerine uğurladık. Ülkemizin, milletimizin dirliğine, birliğine, beraberliğine; huzuruna, barışına yönelik gölge düşürmek isteyen bu hain saldırıların hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını herkesin bilmesi gerekir. Terörün dili, dini, ırkı milliyeti ve vatanı yoktur.

Millet ve Devlet olarak teröre karşı tek yürek ve tek ses olmaya devam edeceğiz. Milletimizin huzur içinde bir arada yaşama irademize sonuna kadar sahip çıkacağız. Allah milletimizin birlik ve beraberliğine kast edenlere fırsat vermesin. Millet olarak yüreğimizi yakan bu menfur terör saldırısında şehit düşen polislerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, sabır diliyorum.”