Vali Ata’ya Ziyaretler Sürüyor

0
105

Hatay Valisi Erdal Ata, Savunma Sanayi Müsteşar Yardımcısı Mustafa Şeker ve ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi Murat Üçüncü’nün de aralarında bulunduğu heyeti makamında kabul etti. Gerçekleşen ziyarette misafirleri ile bir süre sohbet eden Vali Ata, Hatay’ın sahip olduğu değerlerin yanı sıra sınır ili olmasından dolayı ayrıca öneme sahip olduğunu vurguladı.

İlimiz sınır güvenliği ile ilgili alınan tedbirlerin değerlendirildiği ziyarette, sınırda yapılacak fiziki ve teknik iyileştirmeler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarete Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu da eşlik etti.

Türkkanı’dan Ziyaret

Vali Erdal Ata, ertesi günü de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürü Mehmet Abdülhalim Türkkanı’nı ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Türkkanı’nın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Ata, ilimiz genelinde yapılan çalışmalar ve planlanan projeler hakkında Genel Müdür Türkkanı’dan bilgiler aldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürü Mehmet Abdülhalim Türkkanı ise kabulünden dolayı Vali Ata’ya teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here