Vali Ata’dan Arsuz’a Veda Ziyareti

0
101

Cumhurbaşkanlığı 2018/202 sayılı atama kararı ile ilimizden ayrılacak olan  Hatay Valisi Erdal Ata, veda ziyaretleri kapsamında Arsuz ilçesinin ziyaret etti.

Arsuz Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Ata, Kaymakam Musa Sarı ve Kurum amirleri tarafından karşılandı.

Sıcak bir sohbet eşliğinde gerçekleşen ziyarette, Hatay’dan  edindiği güzel dostluklar ve güzel anılarla ayrılacağını ifade eden Vali Ata Hatay’da çalışmaktan ve Hataylılara hizmet etmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.

Vali Ata’ ya  gösterdiği ilgiden dolayı  teşekkür eden Kaymakam Sarı; “Yaklaşık 2 yıldır  mahiyetlerinde görev yapmaktan son derece mutlu olduğunu, şahsıma ve ilçeme verdikleri destek için şükranlarını sunduğunu ve ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; bundan sonraki meslek hayatı ve yaşamında Sayın Valimize başarı, sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Vali Ata  Kaymakamlık ziyaretinin ardından Kaymakam Sarı ile birlikte Arsuz  Belediyesine geçerek Arsuz Belediye  Başkanı Nazım Culha’yı  makamında ziyaret etti.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha; “Donanımlı ve oldukça başarılı bir bürokratla çalışmak bizlere birçok şey kattı. Hatay’a ve özellikle de ilçemize kazandırdığı hizmetlerden dolayı Sayın Valimize, Arsuz halkı adına teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here