Uzun Zaman Sonra Galibiyet!

0
69

idçspor18Stat: İskenderun 5 Temmuz

Hakemler: Erbay Aldemir***, Erdem Gökalp***, İbrahim Bekler ***

Körfez İskenderunspor: Kadir*** Onur**** Mehmet*** Halil İbrahim*** Hamza**** Salih**** (Dk. 77 Ömer**) Serdar*** (Dk. 66 Murat**) Doğan**** Arda*** Ömür*** Deniz*** (Dk. 46 Mustafa***)

Ofspor: Hayrettin* Ercan* Gökhan Caba* Ziya** Ceyhun* (Dk 46 Umut*) Ozan* Serkan* Sedalı Kılıç* (Dk. 60 Cengiz*) Ekrem* Abdurrahman* (Dk. 50 Muhammet*) Emrah*

Goller: Dak. 6 Onur Çakır, Dak. 45+2 Doğan, Dak. 47 Hamza (Körfez İskenderunspor)

Sarı Kartlar: Arda, Deniz, Halil İbrahim (Körfez İskenderunspor), Emrah, Ekrem (Ofspor)

Adı Körfez İskenderunspor olan İskenderun Demir Çelikspor, geçtiğimiz hafta sonu evinde konuk ettiği Ofspor’u yenerek, uzun bir aradan sonra galibiyet coşkusu yaşadı. Karşılaşmanın her iki yarısında atılan gollerle rakibini 3-0 yenen Körfez İskenderunspor, alınan bu galibiyeti tüm İskenderunlulara hediye etti.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta ligde kalma mücadelesi veren temsilcimiz, evinde ağırladığı Ofspor, maçına hızlı ve etkili başladı. Karşılaşmanın 6. dakikasında gelişen atakta Doğan’ın soldan ortasından Onur Çakır’ın kafa şutunda top Ofspor’un filelerine takıldı: 1-0. Golden sonra farkı arttırmak adına rakip kaleyi abluka altına alan Körfez İskenderunspor, aradığı ikinci golü 45+2’de buldu. Doğan’ın yaklaşık 20 metre uzaklıktan sert şutunda top fillere buluştu: 2-0. Golün hemen ardından da orta hakem ilk yarının bitiş düdüğünü çaldı.

İkinci yarıya da ilk ayrıdaki gibi hızlı başlayan temsilcimiz 47’de farkı 3’e çıkardı. Salih’in ara pasını alan Hamza Gür, iki defans elemanı geçerek çaprazdan topu fillere gönderdi: 3-0. Rakibi karşısında farklı skoru yakalayan Körfez İskenderunspor, kalan dakikalarda oyun kontrolünü elinde tutarak, kontra ataklarla rakip kaleye gitmeye başladı. İkinci yarıda ender gelişen rakip ataklarını savuşturmakta çokta zorlanmaya Körfez İskenderunspor, orta hakemin çalan bitiş düdüğü ile sahadan galibiyetle ayrıldı.

Kendisi için büyük bir önem taşıyan 3 puanı hanesine yazmanın mutluluğunu taşıyan Körfez İskenderunspor’lu futbolcular, bu galibiyeti tüm İskenderunlulara ve sporseverlere hediye ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here