Hatayspor Kan Kaybetmeyi Sürdürüyor!

0
39

hatayspor2Dardanelspor deplasmanına çıkan 2. Lig temsilcimiz Hatayspor, karşılaşmada öne geçse de skoru koruyamayınca sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Deplasmanda önemli 2 puan geride bırakan Hatayspor, şampiyonluk yolunda kan kaybetmeye devam etti.

Maça her iki takımda kontrollü bir şekilde başladı. Karşılaşmanın ilk çeyreğinde topa biraz daha hâkim olan temsilcimiz Hatayspor, rakip kalede geliştirdiği ataklarla gol yollarında başarılı olamaya çalıştı. Ev sahibi Dardanelspor’un da yer-yer geliştirdiği ataklarla herhangi bir sonuç alınamayınca ilk yarı 0-0 tamamlandı.

İkinci yarıya biraz daha baskılı başlayan temsilcimiz, 54. dakikada Günay Atılgan ile aradığı golü buldu: 0-1. Rakibi karşısında öne geçen Hatayspor, farkı arttırmak için rakip kaleye yüklenirken, 77’de gelişen atakta İlker Sayan’ın golüne engel olamadı: 1-1.

Skoru eşitleyen ev sahibi, karşılaşmanın geri kalan dakikalarında skoru korumak adına savunmaya çekildi. Hatayspor’lu futbolcular, kapalı savunmayı aşmak adına çaba sarf etse de sonuçsuz kaldılar ve 90 dakika sonunda karşılaşma atılan karşılıklı birer gol ile son buldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here