Ugutmen; “Artık Biz İktidar Olmalıyız”

0
183

cemil ugutmen1CHP’li Cemil Ugutmen Milletvekili Aday Adaylığını Resmen Açıkladı

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Cemil Ugutmen, parti binasında basın toplantısı düzenleyerek, aday adaylığını resmen kamuoyuna duyurdu.

Kalabalık partililerin ve aday adaylarının birçoğunun katıldığı adaylık açıklamasında düşüncelerini dile getiren Aday Adayı Cemil Ugutmen; “CHP iktidarında demokrasi, özgürlük ve eşitlik değerleri ülkenin her yanına yayılacak, bilim ve akla dayalı çağdaş yönetim anlayışı ile ülke sorunları bir-bir çözülecektir. Türkiye ile birlikte bölgemizde barış ve huzura kavuşacaktır. Bunun için CHP kadroları iş başına gelmelidir, gelecektir. Bu sebeple ülkemizi içerisine düşürdüğü sıkıntılara rağmen halkı kandırmaya çalışan Ak Partili haramzadelere de cevap vermek farz olmuştur. Vekilinizi siz seçin. Söz, karar, yetki partililerimizin olsun. Sizlerin olsun.

cemil ugutmen2

Temel amacımız parti içerisinde sevgi dilini ve saygıyı egemen kılmak olmalıdır. Ülkenin aydınlık yarınları, ancak ve ancak bugün ekilen tohumlarla güvence altına alınabilir. Ortak paydada birlik olmalıyız ve artık biz iktidar olmalıyız. Bizler 1 Mayısları, gezi direnişlerini, faşizme karşı mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Kararlı ve inançlıyız. Gezi şehitlerimizi; Berkin Elvanımızı, Ethem Sarısülük’ü, Abdullah Cömert’i, Mehmet Ayvalıtaş’ı, Mustafa Sarı’yı, Medeni Yıldırım’ı, Ali İsmail Korkmaz’ı ve Hasan Ferit Gedik’i unutmayacağız. Ali İsmail’in son sözünü hatırlıyor musunuz; ‘Vurmayın Ölüyorum’ demişti. İşte ben, Ali İsmail’e son tekmeyi atan zihniyetin karşısında olduğum için adayım” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here