Hatay’da CHP Rüzgârı Esiyor

0
81

chp rüzgarı esiyor1CHP’li Milletvekilleri Dudu ve Akgöl İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Ederek Partililerle Buluştu. Milletvekillerine CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel’de eşlik etti…

CHP Hatay Milletvekilleri Mevlüt Dudu ve Hasan Akgöl, ili genelinde bazı ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek partililerle bir araya geldiler. Hatay’ın merkez ilçesi başta olmak üzere; Defne, Yayladağı ve Samandağ ilçelerini ziyaret eden Milletvekilleri Dudu ve Akgöl’e CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, ilçe başkanları, gençlik kolları da eşlik etti.

İlçe teşkilatlarının ev sahipliği yaptığı ziyaretler parti üyelerinin katılımıyla gövde gösterisine dönüştü.

chp rüzgarı esiyor2

Ziyaretlerin ana gündemi yaklaşan 2015 genel seçimleri ve son zamanlarda CHP kulislerini meşgul eden “üye bazında ön seçim” konusu oldu. Milletvekili Dudu üye bazında ön seçim çalışmasını desteklediklerini ifade ederken partililer ve yöneticilerden büyük destek aldı.

2015 genel seçimleri için yaptıkları çalışmaları anlatan ilçe teşkilatları çalışmaların büyük bir titizlikle yürütüldüğünü ifade ettiler. Ziyaretlere ev sahipliği yapan ilçe teşkilatlarının gelen misafirleri en iyi şekilde ağırladıkları ve ziyaretlerin aile havası içinde geçtiği gözlerden kaçmadı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here