Türkiye Finaline Adım-Adım!

0
185

basketbol şampiyonuÖnce İskenderun Sonra da Hatay Şampiyonu Oldular

İskenderun Belediyesi’nin ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik açmış olduğu ücretsiz basketbol kursunda yetişen İskenderun Yunus Emre Ortaokulu öğrencileri, İskenderun şampiyonluğunu ardından, Hatay şampiyonluğunu da elde ettiler. Yunus Emre Ortaokulu Kız Basketbol takımı, bölge karşılaşmalarında ilimizi temsil etmeye de hak kazanmış oldu.

“Ortaokullar Arası Kız Basketbol Türkiye Şampiyonası”nın Hatay ayağında Yunus Emre Ortaokulu Kız Basketbol takımı, elde ettiği İskenderun şampiyonluğunun ardından gittiği Hatay yarı finallerinde rakiplerini tek-tek egale etti. Final maçında Cemalettin Tınaztepe Ortaokulu ile karşılaşan Yunus Emre Ortaokulu Kız Basketbol takımı, zorlu ve çekişmeli bir mücadelenin ardından dişli rakibini 65-60 yenerek, Hatay şampiyonluğunu ilan etti.

Hatay Şampiyonu olan Yunus Emre Ortaokulu Kız Basketbol takımı, Mart ayında yapılacak olan bölge karşılaşmalarında ilimizi temsil edecek. İskenderunlu öğrenciler, Mart ayında yapılacak olan bölge karşılaşmalarında başarı ile çıkıp ardından, Türkiye yarı finallerine ve daha sonra da Türkiye finalini hedefliyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here