Basın Mensupları Kartingle Stres Attılar

0
218

karting basın1Hatay Karting İşletmecisi Yusuf Yener’in daveti üzerine karting heyecanını yaşayan İskenderun basını, yaşanan yoğun iş temposunun yorgunluğunu ve stresi Kartingle attılar.

İskenderun AVM otoparkında hizmet veren Hatay Karting hız araçları, önceki gün İskenderun basın mensuplarını konuk etti. Tüm bölge halkının beğenisini toplayan Karting’in İşletmecisi Yener; “Yaşanan yoğun iş temposundan yorulan ve streslerini atmaları açısından basın mensuplarına böylesi bir etkinlik gerçekleştirdik. Amacımız burada insanların stres atmalarını ve yetişkin olan kişilerin de kendine bir oyuncak görmesini sağlamaktır” dedi.

karting basın2

Basın mensupları ile yakından ilgilenen İşletmeci Yusuf Yener ve oğlu Halit Yener, yarış öncesi basın mensuplarına künefe ikramında bulundular. Daha sonrada direksiyon başına geçen basın mensupları arasında özel yarış düzenlendi. Yarışta bayanların mücadelesi görülmeye değerdi. Yarış araçlarına ilk kez binenler bir hayli acemilik çekse de yarışmalar oldukça keyifli geçti. Erkekler arasında yapılan yarışmalarda ise ilginç görüntüler de ortaya çıktı.

Karting heyecanını doyasıya yaşayan basın mensupları, kendilerini ağırlayan Yener ailesine teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here