Erzin Belediyespor İkinci Yarıya Bu Hafta Başlayacak

0
263

erzin bldspor14Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcilerimizden Lider Erzin Belediyespor, ligin ikinci yarısına bu hafta evinde konuk edeceği Elazığ Yolspor maçı ile lige yeniden merhaba diyecek. Lider Erzin Belediyespor, sahasındaki çimlenme çalışması nedeniyle Pazar günkü maçını Karayılan Belediyespor’un stadında yapacak.

İki hafta önce başlayan BAL liginde, 3. grup lideri Erzin Belediyespor, ikici yarının ilk karşılaşmasını Pazar günü Elazığ Yolspor ile yapacak. İlk hafta ligden düşen İskenderunspor 1967 maçının ardından geçen haftayı da bay takım olarak geçiren Erzin ekibi, bu hafta sonu evinde konuk edeceği Elazığ Yolspor ile ikinci yarıya başlayacak. Fikstürden oluşan boşluğu Antalya’da kampa girerek dolduran Lider Erzin Belediyespor, Pazar günü kendi sahasında oynaması gereken maçı Karayılan’da oynayacak. Stadının çim çalışmasının yetişememesinden dolayı Hatay Amatör Spor Kulüpler Federasyonu maçı Karayılan Belediyespor’un stadına almıştı.

Transfer döneminde takımına takviyeler de yapan Lider Erzin Belediyespor, ligin 1. yarısının son 7 maçını yeni hocası Can Güven ile 6 galibiyet alarak liderliğe yükselmesinin ardından, şimdi gözler 3. lige çevrildi. İlk yarıda takımda aksayan bölgeleri tespit eden Teknik Direktör Can Güven, takımı 2 oyuncu ve 2 kaleci ile güçlendirdi.

Ligde 35 puan ile lider olan Erzin Belediyespor, geçtiğimiz hafta sonu en yakın takipçisi Malatya 44’ün kendi sahasında Adıyaman İl Özel İdarespor’a yenilmesinin ardından puan farkını da korumuş oldu. Haber: Adil Coşkuner-Erzin

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here