Tosyalı, Basın Mensupları İle Bir Araya Geldi

0
86

Cumhur İttifakı Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, Basın Mensupları İle Bir Araya Geldi

“Önemli Olan Birlik ve Beraberliğimizi Toplumumuzun Tüm Katmanlarında Tesis Etmektir”

Cumhur İttifakı Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Hedefi, misyonu, belediyecilik anlayışı ve projelerinden bahseden Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, yerel seçimlerin çok önemli bir aşama olduğunu kaydederek; “Bizler gönülleri fethetmek mecburiyetindeyiz. Biliyoruz gönülleri fethetmek emek ister, özveri ister zor bir iştir. Bizler bu zor işe talibiz. Şehrimizin, belediyemizin sorunlarını biliyoruz. Sorunlarımız çözülmeyecek, halledilmeyecek meseleler değil. Önemli olan birlik ve beraberliğimizi toplumumuzun tüm katmanlarında tesis etmektir. Kamu binalarımızı, belediyemizi, herkesin sahiplendiği Gönül diyarlarına çevirmektir. Önemli olan çıktığımız bu yolda bize güç ve kuvvet veren vatandaşlarımızın hayır duası ve tebessümü olacaktır” ifadelerini kullandı.

Hiçbir şahsi beklentisi olmadığını tek amaçlarının ilçemize hizmet etmek olduğunu kaydeden Tosyalı; “Biz sorumluluk sahibi insanlar olarak şehrimize hizmet etmeye talibiz” diyerek, geçmiş dönemlerde İskenderun’a katkı sunan tüm belediye başkanlarına da hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

Yapılan eleştirilerden ders çıkardıklarını ifade eden Tosyalı; “İskenderun’a hizmet ederken, bize yardımcı olun. Herkes denetçi olsun. Şeffaflık bizim işimiz. İhaleler kişiye özel ya da menfaat kazandırmak için olmayacak. Bundan menfaat kazanacak tek yer, İskenderun’dur. Halkımızdır! İhaleler kamera ortamında halka yansıtılacak. İsrafın önünü keseceğiz!” dedi.

Hatay Büyük şehir belediyesi ile İskenderun Belediyesinin buluşturmak gerektiğini ifade eden Tosyalı; “İskenderun ile HBB’yi buluşturmalıyız. HBB Adayımız Sayın İbrahim Güler çok çalışıyor. Burada herkes İskenderun’a katkı sunacak. ‘Hayırda hizmet eden Hayırda hissedar olur’ derler. Bu güzel şehri hep birlikte ortak akılla yöneteceğiz!” dedi.

5 Mart tarihinde Yazıcı Kültür Merkezi’nde açıklayacakları proje lansmanı hakkında konuşan Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı; “İskenderun’da eksikliği hissedilen birçok proje üzerinde konuştuk. Çok güzel projelerimiz var. Örneğin, bisiklet yolu! Stadyum civarında park. Kadın eğitim merkezleri, çocuk kulübü. İSTE’de kütüphanemiz olacak. Orada gölet yapıldı, şimdi de çay bahçeleri yapılacak. İskenderun bu şekilde, üniversite ile buluşacak. Bizim yönetim anlayışımızda şu var; herkes işini doğru yapacak. İskenderun’da çukur çamur olmayacak. Belediyemizde çalışan mevcut arkadaşlarımızdan maksimum faydalanacağız. Herkes İskenderun’un hizmetkârı olacak. Kimsenin ideolojisine bakmam, gayret eden çalışan bizim için önemli” diye konuştu.

İskenderun’da birçok yeri yeşil alana kavuşturacaklarını anlatan Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Yeşile büyük önem veriyoruz. Parkı olmayan mahallelerimiz var. Gittiğim her yerde eksiklikleri yazıyoruz. Ziraat Bahçesi devasa parka dönüşecek. SSK’nın olduğu yer, yeni hastane kurulunca parka dönüşecek” dedi.

Belediyeyi kazandıklarında kapılarının herkese açık olacağını kaydeden Tosyalı; “Bizler Allah’ın izniyle kazandığımızda, kapılarımız sonuna kadar açık olacak. Herkes fikrini, istek ve taleplerini bize rahatlıkla aktarabilecek. Her şey daha güzel bir İskenderun için. Bizler şehrimize aşkla bağlıyız” dedi.

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ise, “İskenderun’u ortak akılla yöneteceğiz. Meclis üyesi adaylarıyla kaynaşıyoruz. İskenderun ve HBB’yi saflarımıza katacağız” derken, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ise; “Kavgasız gürültüsüz bir seçim temenni ediyoruz. Cumhur İttifakı adayımız Fatih Tosyalı Bey’i Allah’ın izniyle başkan yapacağız. Bu seçimler Cumhur İttifakının zaferiyle sonuçlanacak” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here