Fatih Tosyalı, Seçim Çalışmalarına Tam Gaz Devam Ediyor

0
280

‘İskenderun’u Birlikte Yöneteceğiz!’

Cumhur İttifakı Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, sahadaki yoğun çalışma temposunu sürdürüyor. Tosyalı, gün içerisinde Sadullah Özkan, Yusuf Dönmez, Tevfik Sayek, Nuri Üysen, Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik ve İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcisi Kamil Turan ve yönetimini ziyaret etti.

Ziyaretlerinde, İskenderun’u birlikte yönetelim çağrısında bulunan Tosyalı; “İskenderun, hepimizin ortak sevdası, ortak geçmişi ve ortak geleceğidir. Bizler, bu sevdamıza sahip çıkmak için yola çıktık. İskenderun’da herkes belediye başkanı, herkes meclis üyesidir. Fahri denetçi olarak her türlü talep ve beklentilerinizi bekliyorum. İskenderun’u birlikte yöneteceğiz” dedi.

Gittiği her yerde İskenderun’a dair hedeflerini de anlatan Tosyalı, iş insanlarının toplumumuzun kalkınmasında çok önemli bir rolü olduğunu belirtirken, örnek kent, örnek belediye yapma hedefini projeleriyle anlattı, tasarruf ve şeffaflığa vurgu yaptı.

Yükseliş Koleji Bilim Kampusu ziyaretinde Nuri Üysen’le sohbet ederek önceliklerinin eğitim olduğuna da vurgu Tosyalı; “Yükseliş Kolejini ziyaret ederek işbirliği yapacağımız projelerimizi değerlendirdik. Nuri Bey’in eğitime müthiş katkıları var. İskenderun’a kazandırdığı eserlerden ötürü kutluyorum” diye konuştu. Kolejde gerçekleştirilen müzik dinletisine de katılan Tosyalı, çocuklara hediyeler de takdim etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here