Cumhurbaşkanı Erdoğan Hafta Sonu Hatay’a Gelecek!

0
472

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu hafta sonu ilimize geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Şubat Pazar günü Antakya’da itfaiye önündeki alanda halka hitap edecek. Erdoğan’ın Hatay mitingi saat 16.00’da başlayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hatay ziyareti ile ilgili açıklama yapan Ak Parti Hatay İl Başkan Vekili Mehmet Ali Yanmaz; “Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart seçim çalışmaları kapsamında  ilimize geliyor. 24 Şubat saat 16.00’da Antakya İtfaiye önünde Cumhurbaşkanımız vatandaşlarımıza hitap edecektir. Tüm halkımız davetlidir” değerlendirmesinde bulundu.

Dingil; “Cumhurbaşkanımızı En İyi Şekilde Karşılayacağız”

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Şubat’ta Hatay’a geleceğini söyleyerek; “Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılayacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hatay programı hakkında bilgiler de veren Başkan Dingil; “Milletin adamı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Hatay’a geliyor. Pazar saat 16.00’da Antakya itfaiyesi önünde değerli halkımıza hitap edecek. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Hatay’a ağırlayacak olmanın gururunu ve onurunu bir kez daha hep birlikte yaşayacağız. Tüm halkımızı bu tarihi coşkuyu yaşamaya davet ediyorum” diye konuştu.

Hazırlıkların başladığını da sözlerine ekleyen Dingil; “Hazırlıklarımızı ve çalışmalarımızı yapıyoruz. Cumhurbaşkanımızı Hatay’a yakışır bir şekilde karşılayacağız. İnanıyoruz ki tüm hemşerilerimiz Cumhurbaşkanımızı bağrına basacak” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here