Tokatlı; “En İyi Futbol Oynayan Ekip Olmalıyız!”

0
144

Spor Toto 3. Ligde mücadele eden ilimiz temsilcisi Payasspor’un Teknik Direktörü Semih Tokatlı; “Payasspor kulübü olarak en iyi futbol oynayan ekip olmak istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Yeni sezon öncesinde kamp yaptıkları Afyonkarahisar Korel Otelinde çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Payasspor Teknik Direktörü Semih Tokatlı, transfer ve kamp çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Takım olarak iyi futbol oynama hedefi ile çalışmaları sürdürdüklerine işaret eden Tokatlı; “Yeni sezon öncesinde Afyonkarahisar’daki kamp çalışmalarımız neşe içerisinde geçiyor Transfer çalışmalarımızı da titizlik içerisinde sürdürüyoruz. Takımımızda yetenekli futbolcular var. Transfer ettiğimiz futbolcular da yetenekli ve tecrübeliler. Takıma katkı sağlayacak isimler aldık. 2-3 futbolcuyla da görüşmelerimiz sürüyor. Payasspor kulübü olarak en iyi futbol oynayan ekip olmak istiyoruz. Yönetimimizle, teknik kadromuzla ve taraftarlarımızla birlikte başarıyı yakalamayı hedefliyoruz. Yeni sezonun tüm kulüplere hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Afyonkarahisarlı Gazetecilerden İlgi

Öte yandan Payasspor’un Afyonkarahisar’daki kamp çalışmalarında ziyaretçileri eksik olmuyor. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yaparak yeni sezona hazırlanan Mavi-Beyazlılar, bölgede yayın yapan Kocatepe Gazetesinden Spor Muhabiri Ali Fuat Güçlüer ile Odak Gazetesi Spor Muhabiri Sercan Sayın’ıı ağırladı. Genç gazeteciler Payasspor Sportif Direktörü Derman Gözükara ile Kulüp Genel Müdürü Bülent Öntemel ile röportaj yaparak takımın genel durumu hakkında bilgiler aldılar. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here